Gudbrandsgard Hotell

Kvitfjell - Sommeren 2020

Vi fikk den utfordrende jobben med å skifte ventilasjonsaggregat for bassengområdet på Gudbrandsgard Hotell ved mellomstasjonen på Kvitfjell. I løpet av sommeren river vi ut det gamle aggregatet fra teknisk rom og transporterer og monterer inn nytt flott Menerga aggregat som er spesiallaget for det tøffe luften som miljøet i basseng gir. Oppdraget utføres for Gudbrandsgard Eiendom AS. Vi takker for oppdraget.

Avlastningsbolig for Åsnes Kommune

Flisa - Juli 2020

Vi går inn som totalentreprenør og monterer ventilasjonsanlegg i en avlastningsbolig for Åsnes Kommune. Vi drar med oss bygningsentreprenør, rørlegger og elektriker.

Stange Helse- og Omsorgssenter

Stange - Sommeren 2020

Aertech har vunnet anbudsrunde som totalentreprenør i prosjekt hvor vi skal bytte to ventilasjonsaggregater og bygge om ett aggregat. Som totalentreprenør drar vi med oss rør, elektro, bygningsmessige arbeider og prosjektstyring. Prosjektet utføres for Stange Kommune.

 

Vi takker for oppdraget.

IKEA

Akersgata 28, Oslo - Januar 2020

Som underentreprenør til Oslo Riveteknikk har vi levert ventilasjon til IKEAs nye prosjektbutikk i Akersgata 28. 

Lululemon

Øvre Slottsgate 29 - Desember 2019

Espirit UK bygger Lululemon butikk i Oslo. Aertech er med på laget og leverer ventilasjon & kjøling.

Åsneshallen

Flisa, Åsnes Kommune - April 2020

Åsnes Kommune skal rehabilitere Åsneshallen i Flisa og i er fornøyd med å ha signet kontrakt på dette prosjektet. Vi skal levere ventilasjon og tilhørende hjelpearbeider.

Jordet Barnehage

Trysil - Våren 2020

Vi har fått jobben med nytt ventilasjonsanlegg til bygging av ny barnehage,  Jordet Barnehage i Trysil.

Olivia Eger

Karl Johansgate 23, Eger Shopping - November 2019

Olivia bygger ny restaurant på Eger Shopping i Karl Johansgate med 650 gjesteplasser og uteservering.

Her leverer vi nytt ventilasjonsaggregat, nye tekniske sjakter, storkjøkkenhetter med Ozon-rensing og komplett nytt kanalnett. I tillegg henger vi opp fancolier i hele restauranten for komfortkjøling og varme. 

Oppdraget styres av ECL Prosjekt AS.

Kvartalet i Ask, Urbanium Entreprenør

Ask Sentrum - Sommeren 2020

For Urbanium Entreprenør AS skal vi levere ventilasjon til 52 nye flotte leiligheter i Ask Sentrum. Prosjektet kalles Kvartalet i Ask, og dette er bare første av flere byggetrinn. Vi takker for oppdraget, og står klare til montering når bygget reiser seg.

Her kan du lese litt mer om de nye leilighetene.

KLP, Hansteensgate 2

Hansteensgate 2, Oslo - August 2019

For hovedentreprenør Kirkestuen AS har vi fått oppdraget med på skifte to aggregater på til sammen 60.000 m3/t luft. Disse to store aggregatene er plassert i samme tekniske rom, og er av betydelig størrelse. Vi er stolte og takknemlige for oppdraget. 

Det Norske Teatret

Christian IVs gate, Oslo - August 2019

Vi har fått oppdraget med å skifte et av mange ventilasjonsaggregater hos Det Norske Teatret i Oslo. Jobben starter i Juni og ferdigstilles i løpet av sommeren.

Heggheims Arkitektkontor

Løten - Juni 2019

Hos Heggheims Arkitktkontor i Løten bytter vi ut gammelt ventilasjonsaggregat til et nytt og energigjerrig aggregat som  holder dagens krav.

Holzweiler

Akersgata 16/Prinsensgate, Oslo - Mars 2019

Holzweiler åpner butikk i Prinsensgate. Aertech leverer ventilasjon og luftport.

COS by H&M og andre leietakere

Øvre Slottsgate 10, Oslo - Sommeren/Høsten 2019

H&M eide COS åpner Flagship store i Øvre Slottsgate 10. Bygget totalrenoveres og vi er leverandør av nytt ventilasjonsaggregat, isvannsmaksin med tørrkjøler, prosjektering og tegning av tekniske anlegg. Automatikk med SD-anlegg for styring av varme, kjøling, ventilasjon og masse tekniske signaler fra f.eks heis, brannvarsling osv.

Da er det bare å brette opp ermene.

Reklamare

Hamar - Juli 2019

Reklamare Dekorbyrå flytter fra Hamar sentrum til nytt bygg på Trehjørningen. Det vil inneholde nye kontorlokaler med møterom og store luftige monteringshaller. I tillegg vil det være to lokaler for utleie.

Oppdraget er gitt til oss av hovedentreprenør RAFOS Entrerpenør.

Vi takker for oppdraget.

TRY Reklamebyrå

Øvre Slottsgate 8, Oslo - April 2019

Mangeårige vinner av Gullfisken på TV2 totalrenoverer lokalene. Aertech har fått æren av å være med på prosjektet og leverer ventilasjon, kjøling, automatikk og SD-anlegg. 

 

Hovedtreprenør: Stenerud Byggservice

Rørarbeider: Myrer VVS

Elektro: Alpha Elektro

InWester

Aker Brygge, Oslo - Oktober 2018

Kontorfelleskap for investorer, konsulenter eller andre, InWester dobler kapasiteten og bygger nye lokaler på Aker Brygge. Fra tidligere har de lokaler på Tjuvholmen, et steinkast unna. 

 

Aertech AS er med på laget og monterer ny ventilasjon med aktive kjølebafler og romkontroll.

Fox in a box

Gresnen 17, Oslo - Oktober 2018

Room escape by Fox in a box.  En del av leietakerne i prosjekt Grensen 17.

Pink Fish

Oslo City & Storo Senter

Pink Fish er en helt ny fastfood kjede som baserer alle matretter på norsk laks. Vi har fått være med å bygge noen av de første restaurantene. Oslo City og Grensen 17. Utover høsten skal det også åpne en på Storo Senter som vi vil ta del i byggingen av.

Moncler

Nedre Slottsgate 15, Oslo - Juni 2018

I løpet av sommeren kan du shoppe hos Moncler i Nedre Slottsgate 15. Aertech gir deg god handletur med frisk luft og god kjøling.

Delicatessen Catering

Olaf Schous vei 4, Oslo - Februar 2018

Delicatessen Catering utvider til nesten dobbelt så stort kjøkken. Vi leverer nytt ventilasjonsanlegg med aggregat, kanalnett og til storkjøkkenhetter.

 

Delicatessen Catering

Grensen 17

Grensen 17, Oslo - Januar 2018

Aertech har fått leveransen av nye ventilasjonsaggregater, ny isvannmaskin og tekniske sjakter til Grensen 17 i Oslo. Her er vi totalleverandør, og drar med oss alt fra kjerneboring, elektro, rørarbeider og byggningsmessig arbeide.

 

Takk til Promenaden Management for oppdraget.

Flying Elephant

Grensen 17, Oslo - Mars 2018

Flying Elephant som blant masse annet styrer First Hotels flytter til Grensen 17. De skal boltre seg i 1,5 etasje med nytt ventilasjonsanlegg, kjølebafler og tilleggskjøling. 

Gaiastova

Hafjelltoppen - November 2017

Gaiastova oppgraderer stort og får helt nytt kjøkken. Nytt kjøkkenutsyr og oppgradert ventilasjon og avtrekkssystem. Vi leverer nye kjøkkenhetter og bytter alle ventilasjonkanaler på kjøkkenet. Nå ser vi frem til en vinter med enda bedre matservering. Takk for oppdraget.

Gaiastova finner du her.

Slåttsveveien B7, utleieboliger

Slåttsvevegen Brumunddal - Sommeren 2018

Enter Gruppen bygger 18 utleie boliger i Brumunddal. Bygges settes opp i massivtre fra Woodcon. Aertech er med på laget og monterer ventilasjon med enkeltstående aggregater i hver leilighet.

 

Se Enter Gruppens presentasjon av leilighetene her.

Spoon Agency

Grensen 17, Oslo - Mars 2018

Spoon Agency flytter til nyoppussede lokaler i Grensen 17. Aertech monterer nytt spredenett med kjølebafler og tilhørende automatikk. 

 

Hovedentreprenør: Kirkestuen AS

VITRA

Akersgata 16, Oslo - Desember 2017

Møbeldesinger og produsent Vitra får nytt showroom og butikk i Akersgata. Aertech leveres Spredetnett med "usynlige" spalteventiler og 30kW kjøling.

Høyer

Eger Shopping, Oslo - Oktober 2017

Høyer på Eger Shopping utvider med en ekstra etasje. Her tilpasser vi ventilasjon til nye innredning og himling.

Oscar Jacobson

Nedre Slottsgate 23, Oslo - August 2017

I forbindelse med renovering av butikklokaler i Nedre Slottsgate 23, leverer og monterer Aertech nytt ventilasjonsanlegg som skal forsyne U.etg, 1. etg og 2. etg. I ett av butikklokalene skal kleskjeden Oscar Jacobson inn. Aertech leverer ventilasjon og kjøling.

EGER kvartalet

Akersgata 28, Oslo - August 2017

Aertech stepper opp som Totalentreprenør og leverer to nye ventilasjonsaggregater med reversibel varmepumpefunksjon, nye sjakter og tilhørende bygningsmessige arbeider til kontoravdelingen i EGER bygget. Med oss har vi erfarne underentreprnører på elektro, rør og bygg. Vi tar sats på å gjennomføre en maratonjobb i fellesferien.

Yves Saint Laurent

Nedre Slottsgate 15, Oslo - Juni 2017

Yves Saint Laurent åpner butikk i Oslos High Fashion strøk. Aertech leverer ventilasjon, kjøling og varmluftporter. Nedre Slottsgate får enda en luksusbutikk å skilte med. 

KYGO Store

Øvre Slottsgate 20, Oslo - Juni 2017

KYGO åpner klesbutikk for eget klesmerke i Oslo. Aertech AS leverer og montrer ventilasjon.

Hagöfs Oslo

Mølleparken 4, Oslo - Mai 2017

Aertech prosjekter, leverer og monterer nytt kanalnett med ventililer  tilpasset nytt Showroom og kontorer for Halgöfs Oslo.

Homble Olsby Advokatfirma AS

Akersgata 28, Oslo - Juni 2017

Vi leverer og monterer nytt ventilasjonsspredenett ifbm totalrenovering av en etasje som  skal huse advokatene. Prosjektering og innregulering.

Promenaden Management

Nedre Slottsgate 23, Oslo - Sommeren 2017

Aertech leverer og monterer nytt ventilasjonsaggregat, med integrert kjøling, for butikklokaler i 1. og 2. etg.

Promenaden Management

Øvre Slottsgate 18, Oslo - Mai 2017

Aertech leverer og monterer nytt ventilasjonsaggregat, med integrert kjøling, for butikklokaler i 1. og 2. etg.

Promenaden Management

Nedre Slottsgate 13-15 - Våren 2017

Totalrehabilitering av Nedre Slottsgate 13-15. Ventilasjonsaggregater for 36.000 m3/t luft. 390 kW isvannsmaskin med frikjøling for kjølebafler og EF-rom.

 

I 1. etasje er allerede Louis Vitton etablert, og tre andre foretninger vil etterhvert fylle 1. og 2. etg. Resten av bygget blir ventilert og  tilpasset kontorlokaler for utleie.

 

Insenti AS står for prosjektledelse.

Wang Ung Oslo

Mølleparken 4, Oslo - August 2016

Hos Wang Ung Oslo er lokalene totalrenovert, og vi har levert nytt spredenett for ventilasjon med nye ventiler. Dataromskjøling er også levert og montert. 

 

Les om Wang Ung på deres webside og facebook.

NOROFF

Mølleparken 4, Oslo - Juli 2016

Vi har fått jobben med ventilasjon, kjøling og SD-anlegg for prosjekt NOROFF. Prosjektet starter Desember 2015 og skal være ferdig til skolestart høsten 2016. Dette er stort prosjekt og vi ser virkelig frem til et hektisk halvår.

 

Prosjektet er publisert i NE Nyheter. Klikk på lenken for å lese mer.

 

Hovedentreprenør er Stenerud Byggservice AS

Rørarbeider ved Myrer VVS

Elektroarbeider ved Alpha Elektro

Gatejuristene, Jussbuss & Jurk

Skippergata 23, Oslo - Desember 2015

Renovering av tre etasjer i Skippergata, Oslo. Vi tilpasser eksisterende kanalnett til ny oppdeling av kontorer for leietakere. Nye ventiler og innregulering.

RedBull

Mølleparken 4, Oslo - Desember 2015

RedBull Norge utvider sine lokaler. Aertech AS leverer og monterer utvidelse av ventilasjonsnettverk, DX kjøling til tre rom og opprydding i kjølemaskiner generelt.

Delicatessen Tapasbar, Grünerløkka

Søndre gate 8, Oslo - November 2015

Utskifting av gammel storkjøkkenhette. 

Eccentric Music

Mølleparken 4, Oslo - November 2015

Eccentric Music flytter til Mølleparken 4. Aertech AS installerer nytt kanalnett for hele lokalet. Vi tilkobler eksisterende hovedkanaler fra byggets ventilasjonsanlegg. Det monteres tre nye sonebatterier for DX kjøling og dataromskjøling for serverrom.

Stians Sport AS

Philip Pedersens vei 22, Oslo - September 2015

1000 m2 med kontorer, utstilling, verksteder, lager og trimrom for Stians Sport AS. Aertech AS leverer og monterer nytt ventilasjons-spredenett med ventiler og kjølebafler.

 

www.stians-sport.no/

Xich Lo, Eger Shopping

Karl Johansgate 23, Oslo - August 2015

Xich Lo utvider sitt kjøkken og restaurerer deler av restaurant. Aertech AS leveres ny storkjøkkenhette med tilpasset slukkeanlegg for frityr og tilhørende kraftig avtrekksvifte. Vi kompletterer også kanalnett og ventiler i del av restaurant som rehabiliteres. Den nye delen i kjøkkenet belegges med slipte rustfrie plater av våre montører.

Pravda

Mølleparken 4, Oslo - Juni 2015

Installasjon av nytt ventilasjonsaggregat som ble tilkoblet eksisterende kanalnett. Igangkjøring og innregulering.

Mølleparken 4, Oslo - Juni 2015

Hos GoElectra har vi installert nytt ventilasjonsaggregat med integrert kjøling som ble tilkoblet eksisterende kanalnett.

Innbygging av nye vifter i ventilasjonsanlegg for Haton Eiendom i Stortingsgata 2, Oslo

 

Klikk for flere bilder

Shoemed AB

Prinsensgate 3B, Oslo - April 2015

Komplett installasjon av ventilasjonaggregat og kanalnett for ny skobutikk

Torggata 2-4-6 for Olav Thon Gruppen i Oslo. Aertech AS og EMEKS AS fikk jobben med å montere sammen nye varmegjenvinnerene, demontere de gamle og plassering av de nye i aggregatet. Utført for Klimatjenester AS med Olav Thon Gruppen som gårdeier og sluttkunde. Kranføring på høyt plan. En forholdsvis spektakulær og utfordrende jobb midt i Oslo sentrum.En såpass betydelig jobb og størrelse på varmegjenvinnerne i Nordisk målestokk, at VVS Forum hadde en større reportasje om det.Les mer på VVS Forum Se også vår Facebook.

Aesop

Prinsensgate 21, Oslo - November 2014

Såpebutikken Aesop er etablert i Norge og åpnet sin første butikk i Prinsensgate 21. Aertech leverte ventilasjon og luftport.

Sandro & Maje

Eger Shopping, Oslo - November 2014

Nye Franske kleskjeder i Norge.

Prosjektering, levering og montering av ventilasjonsanlegg for to nye butikker på Eger Shopping, Øvre Slottsgate 25. I tillegg til standard ventilasjon er det montert kjøle-sonebatterier for begge butikkene. Luftporter og styring til disse er montert ved dørene ut mot Øvre Slottsgate.

 

Hovedentreprenør Sectio AS

 

Se flere bilder på vår Facebook

 

Åpnes november 2014

Aymara

Parkveien 64, Oslo - Oktober 2014

Leveranse og montasje av to stk kjøkkenhetter med slukkeanlegg til ny restaurant. Åpning november 2014.

 

Se mer på vår Facebook

Europris

Furuset Senter, Oslo - Oktober 2014

Utvidelse og supplering av ventilasjonsanlegg. Ombygging av lokaler for Europris på Furuset Senter

President Harbitz gate 4, Oslo - Juli 2014

Ombygging av avkastkanaler fra kjøkkenavtrekk. Fjernet rister i fasade og ført kanaler opp over tak. Isolert og mantlet etter kundens ønske.

Netlight

Karl Johansgate 23B, Oslo - Mai 2014

Rehabilitering av kontorlokaler for ny leietaker, Netlight. Nytt ventilasjonsspredenett inkludert montering og innregulering.

 

Kjølemaskiner med takkassetter til kontorlokalet i 4. og 5. etasje. 

Stripe

Mølleparken 4, Oslo - Mai 2014

Levert og montert aggregatkjøling på eksisterende ventilasjonsaggregat for kontorlokaler.

4 1/2 film

Mølleparken 4, Oslo - Juni 2014

Levering og montering av split kjøleanlegg til klipperom. Vi har også supplert med noe ventilasjonsmontasje ved etablering av en ny kontorplass.

Xich Lo restaurant

Eger Shopping, Oslo - April 2014

Utskifting av ueffektive kjølemaskiner til kjøl- og fryserom i kjøkken.

Specsavers

Grensen 17, Oslo - April 2014

Rehab av butikklokale. Levering og montering av ventilasjonsspredenett. To stk split kjølesystemer med himlingskassetter. Luftport montert over inngangsdør.

Prinsensgate 21

Oslo - 2014-2015

Prosjektert, tegnet og levert ventilasjonspredenett for kontorlokaler i 4 etasjer og butikklokale i 1. etg. Lokal kjøling i flere lokaler i form av AC DX anlegg. Levering og montering av aggregatkjøling til eksisterende ventilasjonsaggregat i kjeller.

Eger Spiseri & Vinbar

Eger Shopping, Oslo - Februar 2014

Prosjektering, levering og montering av ny kjøkkenhette med UV til utvidet kjøkken i kaffeteriaen på Eger.

Gaiastova

Hafjell - Oktober 2013

På Gaiastova har vi levert 6 varmepumper til nye leiligehter og 3 stk til parkeringskjeller.

I tillegg har vi, i eget verksted, produsert vinstativer som vi monterte i vinrommene i den nye tapasrestauranten som åpnet på Gaiastova julen 2013. I vinrommene har vi også levert og montert kjølemaskiner.

Please reload

Aertech AS

Østbrumundvegen 360

2387 Brumunddal

post@aertech.no

MVA 912 540 847  NO